Teimme viimevuonna rappusremontin ja pienillä tuloilla tietenkin mahdollisen halvalla. Tilasimme uuden muovimaton Kodin Terrasta. Matto olikin hieman vääränlainen. Netin tietojen mukaan siinä piti olla pieni shakkilautakuvio, mutta ruudut olivatkin 30x30cm. Mattoahan myyjä ei suostunut ottamaan takaisin, koska se oli valmiiksi mitattu meidän tarvitsemamme mitan mukaisesti. No siitä tulikin sitten aika urakka. Leikkelimme itse maton ruudut pienemmiksi ja palapelitekniikalla päälystimme rappuset uudelleen. Vanhankin maton ja listojen repimisessä oli jo aika työ. Ennen rappusien päälystämistä tehtiin kuitenkin seinätyöt ensin. Ostimme valkoista läpinäkyvää "lakkaa", jota pensellillä pari kertaa seinään levitettiin. Korkeimmat paikat oli tosi vaikea maalata, koska korkeanpaikan kammo on olemassa ja huojuvat rappuset eivät auta asiaa. Irrotimme myös kaiteet ja lattialistat maalattaviksi. Maalasin listat mustalla, sekä myös vanhan puun värisen kulmakaapin ja kaiteet maalasin ohennetulla mustalla. 

IMG_5767.jpgIMG_5768.jpgIMG_5864.jpg

Lampun halusin vaihtaa uuteen ja tälläistähän ei saa mistään kaupasta. Lampun runko on vanha löytö, jonka hioin ja maalasin sekä lakkasin. Purin varjostimien vanhat kankaat pois ja tein uudet varjostimet. Siitä tuli parempi kuin aluksi sen suunnittelin.

IMG_6205.jpg

Paikkapaikoin valkoinen on läiskinä, koska vanhassa seinässä jo osa lisotista oli tummemmpia kuin toiset ja noin 40 vuotta seinällä olleet taulut olivat jättäneet jälkensä seinään.