Syksyllä 2014 aloitimme kissatarhan rakentamisen. Kissat ovat olleet siinä ny vasta yhden kesän ja toinen kesä on tulossa. Kissatarhaa täytyy vielä kuitenkin parannella. Kolli kissa, vaikka leikattu onkin kuseskelee autotallin seinän viereen sannalle, vaikka hiekkalaatikkokin tarhasta löytyy. Pihassamme käy naapurin kollikissa, joka lienee selitys merkkailulle. Kissatarhan rakentamin oli minulle aina unelma, jonka pystyi toteuttamaan vasta kun talo on ostettu. Nyt unelmasta sitten tuli totta ja on tulokseen tyytyväinen vaikka parantelua ja tekemistä vielä riittää.

1.jpg

Tämä taisi olla helpoin vaihe rakentamisessa. Lautoja ja rimoja löytyi kellarista ja autotallin katon alta.

 

2.jpg

Suojakangas on mansikkapenkkiin tarkoitettua, mutta hyvä virkahan sillä tuossakin on. Lisäksi jouduin käyttämään vanhaa pöytäliinaa (kernikangasta) kun mansikkaharso ei riittänyt.

 

3.jpg

Istututuksia olen siirtänyt hieman paremmin. Alumiinipellit on ylijäämää, jotka saimme sukulaiselta.

 

4.jpg

Tontilla oli erikokoisia käyttämättömiä pihalaattoja, joita hyödynsin kissatarhan tekemisessä.

 

5.jpg

Koirankoppi on nykyään liitetty tarhaan.

Luna%20ja%20Luca%20%288%29.jpg

Kuvassa vasemmalla nuorempi kolli Luca ja oikealla mammamme Luna.

 

Luca%20%288%29.jpg

Luca halusi pihalle, mutta tarhaan päästyään pyrki sieltä pois. Kissat pääsivät sieltä kerran jo karkuunkiin kun Luca oli repinyt verkon auki oven kulmasta. Luna löytyi pihalta päivällä ja Luca tuli kotiin vasta yöllä. Asensin itkuhälyttimen ulko-ovelle ja vastaanottimen yöpöydälle, jotta kuulisin kissan tulon ja saisin sen haettua takaisin sisälle.

Tässä koirankoppi liitettynä tarhaan.

IMG_5924.jpgIMG_5925.jpg